‘New York Second’ 10 september in het Mirrorpaviljoen in Monnickendam

Posted by paavomuzic Category: events, News

Frank Paavo maakt sinds februari 2015 deel uit van de Jazzsoulformatie van Harald Walkate. Zie Harald Walkate.  De afgelopen maanden stonden ze op het Goois Jazzfestival en Het Zeeland Jazzfestival met als gast de zeeuwse altsaxofonist Jasper van Damme. Zie Tommy Moustache. Van Damme speelde ook mee op de CD die NY2nd afgelopen maand opnam in de O.A.P. recordstudio van Barry Olthof. Meer info daarover volgt op deze website.

De band heeft met zijn toegankelijke maar geavanceerde souljazz een schare aan liefhebbers om zich heen verzameld. Hun muziek is ook voor nieuwe fans te beluisteren in het prachtige Mirrorpaviljoen, met uitkijk over het strand aan de Gouwzee, te Monnikendam. Op zondag 10 september a.s. van 16:00 tot 17:00. Zie Mirrorpaviljoen

Het evenement is gratis toegankelijk.